Trifeles ar mandelēm un žāvētām aprikozēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 g rūgtās šokolādes
  • 100 g saldā krējuma
  • 100 g mandeļu
  • 150 g žāvētu aprikožu
  • 25 - 50 ml brendija
  • Kakao pulveris un kokosriekstu skaidiņas trifeļu apviļāšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Aprikozes noplausē, nosusina un sīki sagriež.
  2. Mandeles aplej ar verdošu ūdeni, pēc 5 minūtēm notīra miziņu un mandeles apgrauzdē, tad sasmalcina.
  3. Šokolādi kopā ar saldo krējumu un brendiju izkausē. Masā iejauc mandeles un aprikozes. Masu atdzesē.
  4. Saviļā mazas bumbiņas, apvārta kakao pulverī vai koksriekstu skaidiņās un liek uz folijas. Konfetēm ļauj sacietēt vēsā vietā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti