Raibais kabaču pods

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigas vai žāvētas gaļas mīkstuma
  • 500 g kabaču
  • 500 g kartupeļu
  • 1 ļiels sīpols
  • 5 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersiļa zaļumu
  • Sāls
  • Pipari
  • Ķimenes
  • Eļļa
  • Buljons

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež mazos gabaliņos. Eļļā apcep sakapātus sīpolus un samaisa ar gaļu. Atsevišķi apcep šķēlēs nomizotus, sagrieztus kabačus un kartupeļus. Visus produktus samaisa ar sakapātiem pētersiļiem, ķimenēm, sāli un pipariem. Liek podā, uzlej karstu buljonu, uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī 40-50 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni