Menca ar sieru

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g mencas filejas
  • 2 glāzes piena
  • 200 g sviesta
  • 100 g rīvēta siera
  • Lauru lapa
  • Sīpols
  • Sāls
  • 1 tējkarote sinepju
  • Melnie maltie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Mencas fileju izvāra pienā kopā ar lauru lapu, sīpolu, sāli. Atdzesē un divas reizes izmaļ gaļas mašīnā. Sviestu saputo, pieliek zivs masu, rīvētu sieru, sinepes ,piparus un sāli pēc garšas. Labi izmaisa. No masas garenā šķīvī izveido zivi. Rotā ar vārīta burkāna ripiņām, putukrējumu, kam pievienoti mārrutki un sāls.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas