Debess mannā

4 1

Sastāvdaļas

  • Jāņogu sula
  • 1 glāze mannas
  • Cukurs
  • 1 litrs ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Ūdeni sajauc ar jāņogu sulu un pievieno cukuru. Tā, lai būtu salds, bet ne pārāk. Ielej katliņā un karsē, bet nevāra. Kad ir karsts, ber klāt mannu un maisa, līdz izveidojas biezāka masa. Tad atdzesē un puto, kamēr kļūst gaisīgs. Liek traukā un pārlej ar pienu. Pienam var pievienot vaniļas cukuru.

Komentāri

one diriction 2014. gada 11. janvāris 11:19
i m nam nam
LINDA 2013. gada 26. oktobris 12:02
GARSIGI SNACA

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes