Siltas pildītas olas

3 1

Sastāvdaļas

  • 5 vārītas olas
  • 100 g šampinjonu vai citu sēņu
  • Pētersiļi
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • Sarīvēts siers
  • Sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas noloba, pārgriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumus, saspiež un sajauc ar sakapātiem pētersiļiem un sīki sagrieztām sautētām sēnem. Pievieno sāli, piparus pēc garšas. Pilda olu baltumu pusītēs, pārkaisa ar biezu kārtu rīvēta siera, pārliek ar sviesta piciņām un cep cepeškrāsnī gatavus.

Komentāri

Aiga... :) 2011. gada 30. aprīlis 11:11
Loti gardi! +atri pagatavojams ediens! Bet svarigi ir lietot sieru kas kust! :)
Paldies, par recepti man ta loti nodereja! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas