Reņģu podiņš ar tomātiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 Kartupeļi
  • 6 Svaigas reņģes
  • 2 tomāti
  • 1 sīpols
  • Zivju garšviela

Pagatavošana

50 min.
  1. Sautējamajā keramikas podiņā karto skaidiņās rīvētus kartupeļus, reņgu gabaliņus bez asakām, tomātu šķelītes bez mizām un pārkaisa ar garšvielu. Tā dara 3 reizes. Virsū liek sīpolu gredzenus. Pārlej ar verdošu ūdeni līdz puspodiņam. Sautē cepeškrāsnī 30 min, 180 grādos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni