Ķimeņu desiņas

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g ar mizu vārītu kartupeļu
  • 150 g biezpiena
  • 2 olas
  • 1 tējkarote ķimeņu
  • Sviests
  • Sāls
  • Rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un samaļa gaļas mašīnā kopā ar biezpienu. Masu sajauc ar olām, pievieno ķimenes un sāli pēc garšas. Visu labi izmīca, veido desiņas, apvīļā rīvmaize un cep sviestā brūnas. Pasniedz ar skābu krējumu un gurķu- tomātu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni