Jaunlopa rullīši ar bagātīgu pildījumu

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg jaunlopa filejas
  • 1 liels burkāns
  • 2 lieli sīpoli
  • 150 g speķis
  • Jaunlopa gaļas garšviela
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

160 min.
  1. Gaļu sagriež plānās šķēlēs un izklapē.
  2. Sīpolus, burkānus un speķi sagriež strēmelēs. Uz šķēles liek sīpola, burkāna un speķa. Satin rullīti un sasprauž ar zobi bakstāmo kociņu. Ierīvē no visām pusēm ar garšvielu. Apcep no visām pusēm. Liek kastrolī, pārlej ar verdošu udeni un lēni sautē 1 stundu. Pasniedz ar griķiem un dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni