Gardais biezpiena kekss

3 1

Sastāvdaļas

  • Biezpiens – 300 g
  • Margarīns – 250 g
  • Cukurs – 250 g
  • Milti – 500 g
  • Rozīnes – pus glāze
  • Olas – 3 gb
  • Soda – nepilna karote
  • Citrons – puse (gan miziņa, gan sula)

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakuļ olas ar cukuru, pievieno citrona sulu un sarīvētu citrona miziņu, pēc tam pievieno margarīnu, biezpienu, miltus, kuri pirms tam samaisīti ar sodu un kad ir izveidojusies jau pabieza mīkla pašās beigās pievieno rozīnes! Cep keksa formā līdz gatavs, pārkaisa ar pūdercukuru!

Komentāri

Kriksis 2016. gada 30. septembris 08:03
Landa - cik saprotu tu esi Uk, arī šeit var dabūt biezpienu. Lai kā es "mīlētu" poļus, bet par viņu veikaliem esmu priecīga, jo ļoti daudz var nopirkt arī mūsu latviešu ēdienus, tai skaitā biezpienu...
laira-laira 2013. gada 23. janvāris 14:49
Super mīksta, pufīga. Arī liku klāt vana tallinn mercētas rozīnes, man tikai nebija ne margarīna, ne sviesta, tad pieliku kukurūzas eļļu glāzi un šokolādes gabaliņus. Citrona man arī nebija, tāpat baigi labā!!!!
Landa 2011. gada 27. marts 15:15
Pladies par gardo recepti, tikko izcepu un liku viss kas nekustas :) pirmkart rozines vakar iemercu ruma un ka jau citi teica margarina vieta liku pus pacinju sviesta + pieberu uz aci kanelli tad ieberu pari palikushu shokolades pulveri kas nak klat capuchino + shokolades gabalinjus un miltus liku 1,5 kruzes bet biezpiena vieta man bij Philadelphia soft cheese jo mums te uz salas UK nevar dabut parasto biezpienu bet ja nemtu cotage cheese tas atkal lieliem gabaliem-man iznaca amazing un edisim ar shokolades saldejumu !

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize