Pankūkas ar kanēli, āboliem un medu

5 1

Sastāvdaļas

  • 120 gr. miltu
  • ¼ tk. sāls
  • 1 tk. cepamais pulveris
  • 1 ēk. cukurs
  • ½ tk. malts kanēlis
  • Naža gals malts muskatrieksts
  • 2 olas
  • ½ tk. vaniļas cukurs
  • ½ tk. rīvētas citrona miziņas
  • Glāze piena
  • 2 smalki rīvēti āboli
  • Cepšanai taukvielas
  • Smēram- medus- nedaudz

Pagatavošana

1 min.
  1. Saberam miltus, sāli, cepampulveri, muskatriekstu, cukuru, citrona miziņas un kanēli bļodā, sajaucam pēdējos liekam klāt sarīvētos ābolus
  2. Citā bļodā viegli sakuļam olas, vaniļas cukuru un pienu.
  3. Samaisam cītīgi abu bļodiņu saturu, lai nav kunkuļu,
  4. Jauki sataukojam pannu un
  5. cepam mīlīgi brūnas pankūkas :)
  6. Pankūkas pasniedzot, uzsmērējam tām pavisam nedaudz medus.
  7. Lai garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis