Omes truša ziemassvētku sautējums :)

3 1

Sastāvdaļas

  • Brālītis trusītis
  • Sviests, eļļa, margarīns
  • 2 - 3 Sīpoli
  • (Var piemest kādu burkānu arī)
  • Garšvielas (pipars, sāls, laurlapas u. c.)
  • Zaļumi
  • Ūdenc - 200- 400 ml atkarībā no truša lieluma
  • (Krējums)
  • (Svaigi dārzeņi)

Pagatavošana

1 min.
  1. Trusi sadala ēdama lieluma gabalos
  2. Met pannā, apcepina brūnus kopā ar sarīvētiem - sagrieztiem burkāniem, sīpoliem), izmantojot tukvielas :)
  3. Liek to visu sautējamā katliņā vai 'pīlē' kopā ar sīpoliem un garšvielām, pielej ~300- 400 ml. ūdens un uz ļoti lēnas uguns vai cepešķrāsnī sautē 20- 40 minūtes, pāri palikušo šķidrumu beigās ietumē ar kartupeļu miltiem, ja ne ar tiem, tad var izmantot saldo/ skābo krējumu.
  4. Pasniedz ar vārītiem/ cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem kam pa virsu sabērti vasarā salasītie un izkaltētie vai sasaldētie sasmalcinātie zaļumi :)un/ var arī bez sautētiem skābiem kāpostiem, var arī ar svaigu dārzeņu salātiem ar eļļu, kŗējumu..

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni