Ziemassveetku zoss cepetis

4 1

Sastāvdaļas

  • Zoss 2.neliels ananass 3.apmeram 10 zavetas melnas plumes bez kauliniem 4.2 skabie aboli 5.1 videja lieluma puravs 6.1-2 sipoli 7.koreandrs (velams svaigas lapas) 8.petersilu lapas 9.200-300 g sausa sarkanvina.10.sals,melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Abolus,ananasus,sipolus,puravus,koreandra un petersilu lapas rupji sagriez,parlej ar 50-100g sarkanvina un samaisa.Zosi ierive ar sali un piepilda ar sagatavoto masu.Aizsuj vai aizsprauz.Parlej ar atlikuso sarkanvinu un lauj ievilkties paris stundas.Cep cepeskrasni.Cepsanas sakuma var apklat ar foliju,kas samazina iztvaikosanu.Kad zoss miksta,foliju nonem un cep brunu,aplaistot ar izdalijusos sulu un taukiem.Lielu zosi jacep vismaz 4 stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni