Pēcsvētku teļa cepetis

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g teļa filejas vienā gabalā
  • 1 buntīte pētersiļu
  • 3 sālīti gurķi
  • 2 sīpoli
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • 1 glāze gaļas buljona

Pagatavošana

1 min.
  1. Pētersiļus sakapā, smalki sagriež sīpolus un skābētos gurķus, apkaisa ar pipariem un labi samaisa.Uz cepešpannas klāj pusi maisījuma, virsū liek teļa filejas gabalu un apklāj ar atlikušo maisījuma daļu. Ielej gaļas buljonu un cep apmēram 1 stundu iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī, regulāri aplaistot ar šķidrumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni