Zivju veltnīši

3 1

Sastāvdaļas

  • 800 g zivju filejas
  • 150 g sviesta
  • 150 g siera
  • Ķiploka galviņa
  • Pētersiļi
  • Sāls
  • Pipari
  • Ola
  • Rīvmaize
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivju filejas nomazgā nosusina, viegli izdauza, apkaisa ar sāli un pipariem.Rīvētu sieru samīca ar sviestu, kapātiem pētersiļiem un ķiplokiem. Liek zivs filejas vienā galā, satin veltnītī. Apvīļā olā un rīvmaizē un cep brūnus lielā sakarsētas eļļas daudzumā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni