Marinēts cālis uz režģa

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 cālis vai vista
  • 2 sīpoli
  • 1 burkāns
  • 1 glāze sausa vīna
  • 1 glāze skāba krējuma
  • 1 tējkarote maltu melno piparu
  • 1 tējkarote galda etiķa
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu zaļumu
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Cāli sadala porciju gabalos, liek traukā un pārlej ar marinādi, kas pagatavota no vīna,etiķa, krējuma, sāls, pipariem, zaļumiem, skaidiņās sarīvētiem burkāniem un sagrieztiem sīpoliem. Tu vēsumā zem vāka 1-2 dienas. Gaļu izņem no marinādes, notecina un cep uz režģa virs oglēm brūnu no abām pusēm. Marinādi uzvāra un pasniedz kā mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni