Jēra cepetis ar piparmētrām

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 lielas jēra gaļas šķēles
  • 2 ēdamkarotes silta ūdens
  • 5 ēdamkarotres medus
  • 1 ēdamkarote galda etiķa
  • 2 ēdamkarotes svaigu vai 1 ēdamkarote kaltētu piparmētru
  • Sāls
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Visus porduktus izņemot gaļu vāra katliņā 5 minūtes. Gālas šķēles liek uz cepešpannas un apmēram 5 minūtes cep cepeškrāsnī.Tad apziež gaļu ar pusi no izvārītās mērces. Cep vēl 5 minūtes, tad gaļu apgriež un apziež ar otru pusi mērces. Cepšanu turpina nelielā karstumā, regulāri aplaistot gaļu ar izdalīto sulu, līdz gaļa gatava.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni