Apsnigusī dzērveņu želeja

4 1

Sastāvdaļas

  • 800 ml dzērveņu sulas
  • 50 g medus
  • 5 krustnagliņas
  • 20 g želatīns
  • 250 ml salds krējums
  • 1 paciņa krējuma stindzinātāja
  • 100 ml ūdens
  • 100 ml kokosriekstu skaidiņas

Pagatavošana

140 min.
  1. Želatīnu uzbriedina ūdenī. Saputo putukrējumu ar stindzinātaju un ieliek ledusskapī. Uzvāra sulu ar medu un krustnagliņām, tajā izšķīdina želatīnu, krustnagliņas izņem.
  2. Želeju salej nelielos trauciņus un atdzesē ledusskapī, lai sastingst. Parasti tas notiek 2 stundas. Želeju izgāž no trauciņa uz šķīvīša, rotā ar putukrējumu , pārkaisa ar koksriekstu skaidiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti