Zivis podiņā

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 g zivju filejas
  • 4 -5 sīpoli
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Milti
  • 0.5 l piena
  • 1 lauru lapa
  • 5 piparu graudiņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis apvīļā miltu, sāls un piparu maisījumā un apcep sakarsētā eļļā. Atsevišķi cep ripiņās sagrieztus sīpolus. Podiņā liek kārtām zivis un sīpolus, lauru lapu, piparu graudiņus, pārkaisa sāli un pārlej pienu tā, lai viss apklāts. Sautē uz vājas uguns gatavu. Pasniedz ar ārītiem kartupeļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni