Huzāru cepetis

2005. gada 22. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Gaļas gabalu izdauza no visām pusēm, apsmērē ar citronu sulu un noliek uz 1 stundu aukstumā. Tad apkaisa ar miltiem un apcep brūnu eļļā. Pielej maliet karsta ūdens un sautē zem vāka apmēram 45 minūtes. Izņem, mazliet atdzesē un veido gaļas gabalā dziļus iegriezumus. 3 sīpolus sīki sagriež, apcep eļļā līdz caurspīdīgumam, pievieno sarīvētu rupjmaizi, sāli, piparus pēc garšas un mazliet atdzesē. Tad iemaisa olas dzeltenumus un pilda iegriezumos gaļā.
2. 1 sīpolu sagriež ripās, liek cepšanas laikā izdalītajā sulā, pievieno miltus un apcep. Kad sīpoli mīksti, pielej 0,5 glāzes karsta ūdens, ieliek gaļas gabalu un sautē zem vāka aptuveni 40 minūtes.
Uz augšu