1. Gaļas gabalu izdauza no visām pusēm, apsmērē ar citronu sulu un noliek uz 1 stundu aukstumā. Tad apkaisa ar miltiem un apcep brūnu eļļā. Pielej maliet karsta ūdens un sautē zem vāka apmēram 45 minūtes. Izņem, mazliet atdzesē un veido gaļas gabalā dziļus iegriezumus. 3 sīpolus sīki sagriež, apcep eļļā līdz caurspīdīgumam, pievieno sarīvētu rupjmaizi, sāli, piparus pēc garšas un mazliet atdzesē. Tad iemaisa olas dzeltenumus un pilda iegriezumos gaļā.
2. 1 sīpolu sagriež ripās, liek cepšanas laikā izdalītajā sulā, pievieno miltus un apcep. Kad sīpoli mīksti, pielej 0,5 glāzes karsta ūdens, ieliek gaļas gabalu un sautē zem vāka aptuveni 40 minūtes.