Vecgada kārums

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g žāvētu jūras asaru vai mencas
  • 200 g vārītu kartupeļu
  • 80 g marinētu šampinjonu
  • 80 g eļļas
  • Lociņi
  • Sinepes
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Žāvētai zivij izņem asakas, novelk ādu un sagriež mazos gabaliņos. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlītēs. Šampinjonus sīki sakapā.
  2. Visu sajauc. Eļļu saputo ar sinepēm ( pēc garšas ), pārlej salātiem. Pēc garšas var pievienot sāli. Dekorē ar sakapātiem lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti