Sākums > Receptes > Uzkodas

Grilēti tomāti ar zaļumiem un sieru

2005. gada 5. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Tomātiem nogriež "cepurīti", ar karoti izņem sēklas. Viegli apsāla un sapiparo. Liek citu pie citas lēzenā, ugunsdrošā formiņā.
2. Salvijas, pētersīļa lapas un rozmarīna sagriež, tad kopā ar ķiploku daiviņām, siera gabaliņiem, mandelēm un sāli liek dārzeņu smalcinātājā.
3. Sasmalcināto maisījumu pilda tomātos, pārslaka ar eļļu, pa virsu uzkaisa nedaudz rīvēta siera un liek virsū "cepurīti".
4. Uzkarsētā grilā cep 10-15 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu