Austriešu ziemasvēku kanēļcepumi

4 1

Sastāvdaļas

  • 6 ēdamkarotes sviesta
  • 220 g miltu
  • 110 gcukura
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 olas baltums
  • 1 tējkarote sarīvētas citrona miziņas
  • Šķipsniņa kanēļa
  • Šķipsniņa maltu krustnagliņu
  • 75 g saldo mandeļu

Pagatavošana

1 min.
  1. No sviesta, miltiem, cukura, olu dzeltenumiem, citrona miziņas, kanēļa un krustnagliņām samīca mīklu. Izveltnē plānā kārtā un sagriež rombiņos. Katru rombiņu apsmērē ar sakultu olas baltumu un vidū iesprauž applaucētu un nosusinātu mandeli. Cep 170 grādu temperatūrā 20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti