Biezpiena zvaigznītes šokolādes glazūrā

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 200 g sviesta
  • 250 g miltu
  • 80 g cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 5 ēdamkarotes rīvētas šokolādes
  • ¼ tējkarotes sodas
  • Šķipsniņa citronskābes
  • Galda etiķis

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, sviesta,cukura, vaniļas cukura, biezpiena,citronskābes un ar etiķi dzēstas sodas samīca stingru mīklu. Izrullē 4-5 reizes plāksnē. Pēdējo reizi miklu izrullē 0,5 cm biezumā, izspiež zvaigznītes un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā zeltainas. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi,ar kuru apsmērē gandrīz atdzisušas zvaigznītes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti