Lasis safrāna mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 porcijām
  • Gareniski uz pusēm pārgriezts lasis-800gr
  • Buntīte diļļu un pētersiļu
  • 100 gr saldētas krabju gaļas
  • 2 ēd. karotes sviesta
  • 1 gr safrāna
  • 200 ml sausā baltā vīna
  • 150 gr saldā krējuma
  • Sāls,pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. zivi nomazgāt,nosusināt,noņemt ādu un izņemt asakas.dilles un pētersiļus sasmalcināt.
  2. zivi novietot uz lielas follijas lapas,aplikt ar zaļumiem.ietīt follijā un cept cepeškrāsnī 35min.-175*.
  3. krabju gaļu apcet sakarsētā sviestā,uzliet vīnu.pievienot safrānu,iemaisīt saldo krējumu un viegli novārīt mērci.pēc garšas pievienot sāli un piparus.
  4. pasniegt zivi ar krabju mērci.piedevās var pasniegt kartupeļus un dārzeņu salātus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni