Kukurūzas plācenīši "meksika"

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 ēd.karotes sojas mērces
  • Pipari čili pulverī
  • 8 ēd.karotes augu eļļas
  • 400 gr.cūkgaļas filejas
  • 300 gr.konservētas kukurūzas
  • 3 ēd.karotes ketčupa un kukurūzas putraimu
  • 2 ēd. karotes ābolu džema un krējuma
  • 2 olas
  • Sāls,pipari
  • 1 buntīte zaļo lociņu

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajaukt sojas mērci ar šķipsniņu čili piparu un 2.ēd.karotēm augu eļļas.Cūkgaļas fileju sagriezt gabaliņos,sasmērēt ar marinādi.
  2. No1/3 kons.kukurūzas pagatavot biezeni.Mērcei sajaukt ketčupu, ābolu džemu,krējumu un 2 ēd.karotes kukurūzas,pēc garšas pielikt sāli,piparus un čili.
  3. Olas uzputot,pievienot kukurūzas biezeni.kukurūzu unpiebērt kukurūzas putraimus.Sālīt,piparot pēc garšas.Lociņus sagriezt.
  4. Uz divām pannām sakarsē eļļu.Cept kukurūzas plācenīšus un fileju gabaliņus.Pasniegt plācenīšus ar gaļas gabaliņiem,pievienojot mērci un zaļos lociņus.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas