Pikantie hurmas-ābolu salāti

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g stingru hurmas auļu
  • 1 sīpols
  • 1 liels ābols
  • 4 salātu lapas
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas
  • Šķipsniņa sāls
  • Šķipsniņa maltu smaržīgo piparu
  • Šķipsniņa cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Hurmu nomazgā, uzmanīgi izņem serdi, pārgriež uz pusēm, pēc tam katru pusīti plānās ripiņās.
  2. Sīpolu nomizo, pārgriež uz pusēm, tad plānās šķēlītēs.
  3. Ābolu nomizo sagriež 4 daļās, izņem serdi un sagriež plānās šķēlītēs.
  4. Visu uzmanīgi sajauc. Pārlej ar mērci, kas pagatavota no eļļas, citronu sulas, sāls un cukura. Ļauj 5 minūtes ievilkties. 4 salātu trauciņos ieklāj nomazgātas un nosusinātas salātu lapas, liek
  5. salātus, apkaisa ar svaigi maltiem smaržīgiem pipariem.
  6. Šie salāti ļoti labi garšo pie cepešiem, putnu gaļas un zivīm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti