Zivju konservu salāti

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kārbiņa zivju konservu eļļā
  • 3 burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • Majonēze
  • Lociņi
  • Pētersiļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivju konserviem notecina eļļu, saspaida un liek salātu traukā kā pirmo kārtu.Pārlej ar majonēzi. Vārītus burkānus sarīvē uz rupjas sakņu rīves un klāj otrajā kārtā. Pārlej ar majonēzi. Trešajā kārtā klāj sīki sagrieztus sīpolus. Pārlej ar majonēzi. Olas novāra, atdala dzeltenumus no baltumiem. Baltumus sīki sagriež un klāj ceturtajā kārtā.Pārlej ar majonēzi. Pārkaisa ar sadrupinātiem olu dzeltenumiem un sagrieztiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti