Ziemassvētku sivēns 3. variants

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 piena sivēns
  • 700 g briņzas vai cita nesālīta siera
  • Pipari
  • Sāls
  • Pētersiļu zaļumi

Pagatavošana

145 min.
  1. Sivēnu apstrādā kā iepriekšējās receptēs.
  2. Sirdi, plaušas, aknas, nieres vāra līdz pusgatavi, sīki sagriež un sajauc ar kubiņos sagrieztu sieru, sakapātiem zaļumiem, sāli un pipariem.
  3. Pilda sivēnā, aizšuj.
  4. Liek uz skalu restēm uz cepešpannas un cep, regulāri aplaistot ar izdalīto šķidrumu.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni