Provansas tomāti

3 1

Sastāvdaļas

  • 8 -10 tomāti
  • Sāls
  • Pipari
  • Sakapāti pētersiļu zaļumi
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus horizontāli pārgriež un izņem sēklas. Apkaisa ar pipariem un sāli, liek uz pannas sakarsētā eļļā ar griezuma vietu uz leju un cep dažas minūtes. Apgriež, apkaisa ar kapātiem pētersiļiem, saspiestu ķiploku, rīvmaizi un uz 5-6 minūtēm ieliek čepeskrāsnī 160-180 grādu karstumā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni