Ziedkāposti sierā

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 galviņa ziedkāpostu
  • Sviests
  • Sāls
  • Pipari
  • Bešamela mērce ( skatīt nodaļā mērces)
  • 100 g rīvēta siera
  • 100 g rīvmaizes

Pagatavošana

1 min.
  1. Ziedkāpostu galviņu sadala rozetītēs un izvāra sālsūdenī. Notecina uz caurdura un apcep dažas minūtes eļļā, kamēr izgaro šķidrums. Ugunsdrošā traukā ielej bešamela mērci. Ziedkāpostu rozetītes kārto pēc iespējas tā, lai līdzinātos veselai ziedkāpostu galviņai, pārlej ar bešamela mērci, pārkaisa ar siera un rīvmaizes maisījumu un apslaka ar kausētu sviestu. Cep cepeškrāsnī līdz rodas brūna garoziņa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni