Forele sarkanvīnā

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 forele
  • 1 neliels burkāns
  • ¼ sīpola
  • 2 -3 pētersiļa zariņi
  • 1 lauru lapa
  • Svaigi samalti melnie pipari
  • 25 g eļļas
  • 25 g miltu
  • Sāls
  • 100 g sarkanvīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Foreli liek ietaukotā cepampannā, pieliek plānas burkāna un sīpola šķēlītes, pieber sakapātus pētersiļus, sāli, piparus un lauru lapu. Pārlej visu ar sarkanvīnu. Cep zem vāka, laiku pa laikam pārlejot zivi ar izdalīto šķidrumu. Kad zivs gatava, šķidrumu nolej uz nelielas pannas. Eļļu samaisa ar miltiem un pa daļām pievieno šķidrumam, līdz mērce ieguvusi vēlamo biezumu. Servējamā traukā ieklāj tostermaizes šķēles, virsū liek zivi un pārlej ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni