Teļa sirds ungāru gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 teļu sirdis
  • Sviests cepšanai
  • 1 glāze baltvīna
  • 12 nelieli sīpoli
  • 24 nelieli burkāni
  • 2 pētersiļu zariņi
  • 1 lauru lapa
  • Sāls
  • Pipari
  • Gaļas buljons

Pagatavošana

1 min.
  1. Sirdis apcep sviestā līdz brūnai garoziņai. Apkaisa ar pipariem un sāli, liek katlā. Pieliek notīrītus veselus sīpolus, brukānus, pētersiļus, lauru lapu un pārlej ar buljonu un vīnu tā, lai viss nosegts ar rezervi. Vāra zem vāka 1,5 stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni