Liellopu gaļa tiroliešu gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītas liellopu gaļas
  • 2 lieli sīpoli
  • 8 tomāti
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 4 ēdamkarotes galda etiķa
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersiļu zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež plānās šķēlītēs un saliek cepampannā. Sīpolus sagriež un apcep zeltainus, pielej etiķi un mazliet pasautē. Tad pievieno nomizotus sagrieztus tomātus, kam izspiestas sēklas, pieber sāli, piparus un sakpātus pētersiļus. Sautē uz vājas uguns apmēram 15 minūtes. Ar mērci pārlej sagatavoto gaļu. Liek cepeškrāsnī 160-180 grādu temperatūrā u 8-10 minūtēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni