Menca provansiešu gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg mencas fileja
  • Eļļa cepšanai
  • 5 tomāti
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 lauru lapa
  • 1 glāze baltvīna
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersiļu zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis filejas apkaisa ar sāli, pipariem un apvīļā miltos.Sakarsētā eļļā mazliet apcep sagrieztus sīpolus, tad liek zivs filejas un cep. Kad viena puse apcepusies brūna, apgriež, pieliek nomizotus, sagrieztus tomātus,kam izspiestas sēklas,sakapātus pētersiļu zaļumus, ķiploku, lauru lapu un pielej vīnu.Sautē zem vāka apmēram 15minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni