Ziemassvētku apelsīnu punšs

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 apelsīnu sula
  • 1 citrona sula
  • 2 pudeles sausā sarkanvīna
  • 100 -150 g cukura
  • 0.5 tējkarotes kanēļa
  • 350 g tumšā ruma
  • 1 apelsīns dekorēšanai

Pagatavošana

25 min.
  1. Lielā katlā sakarsē vīnu, pielej apelsīnu un citrona sulu, pieber cukuru un kanēli.
  2. Karsē, nepārtraukti maisot, neļaujot uzvārīties, līdz cukurs izkusis. Izslēdz uguni.
  3. Pielej rumu un visu samaisa.
  4. Lej karstumizturīgās stikla glāzēs un dekorē ar apelsīnu ripiņām vai šķēlītēm.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni