Cūkas fileja ar ķiplokiem sarkanvīnā

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas filejas
  • 1 galviņa ķiploku
  • 1.5 glāzes sarkanvīna
  • 1 liels tomāts
  • Sīpols
  • Lociņi
  • Pētersiļi
  • Maltie melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju nomazgā, noņem plēves, "iespeķo" ar ķiplokiem, ierīvē ar sāli, pipariem un cep cepeškrāsnī. Pēc 10-15 minūtēm cepešpannā ielej 0.5 glāzes karsta ūdens. Gaļu regulāri ņem laukā un aplaista no sākuma ar vīnu, tad ar izdalījušos sulu.
  2. Gatavu sagriež šķēlēs, kārto traukā, imitējot veselu gabalu, pārlej ar cepšanās laikā radušos sulu un pārkaisa ar sakapātiem pētersiļiem un lociņiem un sīpolu ripiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni