Tītars valriekstu mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 neliels tītars
  • 3 buljona kubiņi
  • 1 tējkarote melno piparu grudiņu
  • 1 buntīte pētersiļu
  • 250 g krājuma
  • 1 glāze valriekstu kodolu
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas
  • 2 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Tītaru liek katlā, pārlej ar ūdeni, uzvāra, noputo. Tad pievieno buljona kubiņus,piparus un pētersiļus un vāra 1,5 stundas. Ļauj buljonā atdzist. Atdzisušu izņem no buljona, atdala kaulus un cīpslas.
  2. Mērcei riekstus saspiež ar ķiplokiem, tad pievieno citronu sulu, izmaisa, pēc tam pievieno krējumu. Tītara gabalus liek cepeštarukā, pārlej ar mērci, kam pievienota sāls un pipari pēc garšas un cep cepeškrāsnī līdz skaitai brūnai garoziņai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni