Ziemassvētku kekss ii variants

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 g miltu
  • 250 g medus
  • 250 g sviesta
  • 1 glāze cukura
  • 500 g krējuma
  • 100 g sasmalcinātu lazdu riekstu
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1 tējkarote sodas
  • Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu puto ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus un puto līdz cukurs pilnībā izkusis.Pēc tam pievieno siltu izkausētu medu ar kanēli, krējumu, sāli, sodu un miltus. Izmaisa. Iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus, ātri liek formā un cep sakarsētā cepškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 1 stundu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti