Ziemassvētku kekss i variants

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g miltu
  • 250 g sviesta
  • 250 g pūdercukura
  • 5 olas
  • 100 g rozīņu
  • 20 ml ruma vai konjaka
  • 50 g apelsīnu cukātu
  • 1 citrona sarīvēta miziņa un sula
  • 1 tējkarote sodas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu puto ar pūdercukuru, pievieno olu dzeltenumus, rumu vai konjaku, sasmalcinātus cukātus, rozīnes, sodu, citrona sulu un sarīvēto miziņu un samaisa. Pēc tam pieber miltus, izmaisa, iecilā olu baltumus, maisot no augšas uz apakšu. Lej keksa formā un cep 180grādu temperatūrā apmēram 1 stundu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti