Karpa ar valriekstiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 liela karpa
  • 2 nelieli sīpoli
  • 2 olas
  • 200 g valriekstu kodolu
  • 2 ēdamkarotes rīvmaizes
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersiļu zaļumu
  • 40 g sviesta
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Karpu notīra, nogriež galvu un nepārgriežot vēderu izķidā, izmazgā un nosusisna.
  2. Riekstus viegli apcep, sasmalcina. Sīpolus sakapā, apcep eļļā.Cieti vārītas olas sakapā. Riekstus, rīvmaizi, sīpolus un olas samaisa, pieliek sāli, piparus, pētersiļu zaļumus. Pilda karpu, ietin folijā un cep aptuveni 20-25 minūtes. pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un sautētiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni