Austriešu ziemassvētku sazāns

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 sazāns ( līdaka, zandarts )
  • 2 pētersiļu saknītes
  • 3 burkāni
  • 1 selerijas sakne
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 2 lauru lapas
  • 10 melno piparu graudiņi
  • 1 ēdamkarote galda etiķa
  • Timiāns pēc garšas
  • 5 -6 karotes eļļas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Saknes notīra, sagriež gabaliņos, pārlej ar 1 l karsta ūdens, pieliek garšvielas un vāra apmēram stundu. Tad izņem izvārītās saknes, notecina, liek formā, apkaisa ar sāli, apslaka ar etiķi, virsū liek iztīrītu sazānu, pārlej ar eļļu un sautē zem vāka apmēram 45 minūtes

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni