Magoņrausis

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 200 g cukura
  • 150 g konditorejas magoņu
  • 1.5 glāzes piena
  • 1 ola
  • ½ tējkarotes sodas
  • Sviests formas ieziešanai
  • Džems pēc izvēles
  • Pūdercukurs
  • Vaniļas cukurs
  • Rīvēta citrona miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisa cukuru, magones, citrona miziņu un vaniļas cukuru. Pievieno olu, pielej pienu, pieber miltus ar iejauktu sodu. Samīca mīklu, liek ar sviestu ieziestā formā, pārkaisa ar miltiem un cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180-200 grādu temperatūrā. Kad magoņrausis atdzisis, to horizontāli pārgriež ar asu nazi, vidū iesmērē dzēmu, savieno abas puses, virsu pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti