Ziemassvētku sivēns 2. variants

4 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 piena sivēns
  • 500 g griķu putraimu
  • 1 l sēņu buljona
  • 300 g svaigu sēņu
  • 4 jēlas olas
  • 4 cieti vārītas olas
  • Melnie maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

145 min.
  1. Griķus vāra sēņu buljonā, pievieno sagrieztas svaigas sēnes, sagrieztas sivēna aknas, sirdi, nieres.
  2. Vārīšanas beigās pievieno sakapātas vārītās olas un jēlās olas, piparus, sāli.
  3. Gatavo pildījumu atdzesē, pēc tam cieši piebāž sivēnu un aizšuj.
  4. Sagatavoto sivēnu liek uz skalu režģa uz cepešplāts un cep 1-1,5 stundas, regulāri aplaistot ar izdalījušos šķidrumu.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni