Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepta vista uz sāls majonēzes kažociņā

2005. gada 19. decembris
Foto: Andra Bērziņa
Cepta vesela vista ir ļoti garda. Un nereti izcilam rezultātam nevajag virkni produktu. Šoreiz pietiks ar trīs sastāvdaļām. Noteikti pamēģiniet, nenožēlosiet.
Pagatavošana
60 min
1. Uz pannas vienmērīgi izlīdzina 1 kg sāls,.
2. Tad vistu nogulda ar vēderu uz sāls un cep apmēram 40 minūtes 200 grādos.
3. Kad vistiņai parādās brūna garoziņa, to izvelk no krāsns un nosmērē virspusi ar majonēzi un cep vēl 15 minūtes līdz majonēzes "kažociņš" kļūst zeltaini brūns.

Labu apetīti!
Foto: Andra Bērziņa
Uz augšu