Cūkas fileja gardēžu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 - 600 gr. cūkas filejas
  • 2 ēd. k.samalcinatu pētersiļu
  • 1 tējk. piparmētru
  • 1 tējk. salvijas
  • 1 tējk.sāls
  • ¼tējk. piparu
  • 1 -2 ēd.k sviesta vai margarina
  • 100 gr gaļas buljona (no kubika)

Pagatavošana

50 min.
  1. Cūkas fileju pārgriež gareniski, lai izveidojas viens taisnstūra formas gabals.
  2. Tad to izklāj ar garšvielām.
  3. Pēc tam fileju satin veltnī, nosien ar kokvilnas diegu un apkaisa ar sāli un pipariem.
  4. Izkausē taukus cepeškrāsns izturīgā traukā. tada tajā ieceļ gaļas veltni.
  5. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 175 grādos 35-40 minutes. Apmēram pēc 15 minūtēm pielej gaļs buljonu.
  6. Tad gaļas veltni sagriež šķēlēs. Pasniedz ar rīsiem un salātiem. Pāri palikušo cepeša buljonu izmanto kā mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni