Sākums > Receptes > Uzkodas

Sāļā biskvīta rulete ar kūpinātas zivs krēmu

2005. gada 23. decembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Saputo olu dzletenumus līdz krēmveida masai, tad iesijā un iemaisa miltus un šķipsniņu sāls. Pēdējos iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Lej uz plātī ieklāta ietaukota pergamenta, izlīdzina un cep gatavu.
2. Šviestu saputo, pievieno divas reizes samltu zivs fileju, kausēto sieru Dzintars un labi samaisa. Iegūto krēmu sadala trīs daļās. Vienai pievieno 1 tējkaroti tomātu pastas, samaisa. Otrai pievieno 1 nomizotu un uz smalkas rīves sarīvētu ābolu, samaisa. Trešai pievieno 1 tējkaroti mārrutku, samaisa. Biskvīta vienu trešdaļu noziež ar pirmo, otru trešadaļu ar otro, trešo trešadaļu ar trešo krēma variantu, lai iegūtu trīs dažādas ruletes vienā gabalā. Satin.
Uz augšu