Sāļā biskvīta rulete ar kūpinātas zivs krēmu

5 1

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 6 ēdamkarotes miltu
  • Sāls
  • 200 g kūpinātas zivs filejas
  • 100 g sviesta
  • 100 g kausētā siera Dzintars
  • 1 tējkarote tomātu pastas
  • 1 neliels saldskābs ābols
  • 1 tējkarote mārrutku etiķī

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olu dzletenumus līdz krēmveida masai, tad iesijā un iemaisa miltus un šķipsniņu sāls. Pēdējos iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Lej uz plātī ieklāta ietaukota pergamenta, izlīdzina un cep gatavu.
  2. Šviestu saputo, pievieno divas reizes samltu zivs fileju, kausēto sieru Dzintars un labi samaisa. Iegūto krēmu sadala trīs daļās. Vienai pievieno 1 tējkaroti tomātu pastas, samaisa. Otrai pievieno 1 nomizotu un uz smalkas rīves sarīvētu ābolu, samaisa. Trešai pievieno 1 tējkaroti mārrutku, samaisa. Biskvīta vienu trešdaļu noziež ar pirmo, otru trešadaļu ar otro, trešo trešadaļu ar trešo krēma variantu, lai iegūtu trīs dažādas ruletes vienā gabalā. Satin.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas