Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta tītara kāja

2005. gada 16. decembris
Foto: Dace Meijere
Pagatavošana
1 min
1. Tītara kājai izgriež kaulu, neskarot ārējās malas - t.i. ar asu nazi griež kaulam apkārt no kājas platākā gala uz šaurāko, tad kaulu pie pamatnes nocērt. Pēc tam iesmērē ar sinepēm, apsāla un uzber piparus. Pannā apcep šasmalcinātus šampinjonus, sīpolus un sarīvētus burkānus. To visu mazliet atdzesē un šai masai pievieno kubiņos sagrieztu sieru, šāli, piparus un samaisa. Tad šo masu pilda tītara kājā un galu aiztaisa ar koka irbulīti. Liek cepešpanā, kurā ir ieliets ūdens un sākumā kājas apklāj ar follija papīru, pēc 40 -50 min. folliju noņem un kājas groza, lai tās paliktu brūnas! Lai izdodās!
Uz augšu