Pildīta tītara kāja

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 porcija
  • Viena tītara kāja(var izmantot arī vistas kajiņas)
  • 4 -5 svaigi šampinjoni
  • Puse no sīpola
  • Neliels burkāns
  • 50 -100 gr. siera
  • Pipari, sāls
  • Sinepes

Pagatavošana

1 min.
  1. Tītara kājai izgriež kaulu, neskarot ārējās malas - t.i. ar asu nazi griež kaulam apkārt no kājas platākā gala uz šaurāko, tad kaulu pie pamatnes nocērt. Pēc tam iesmērē ar sinepēm, apsāla un uzber piparus. Pannā apcep šasmalcinātus šampinjonus, sīpolus un sarīvētus burkānus. To visu mazliet atdzesē un šai masai pievieno kubiņos sagrieztu sieru, šāli, piparus un samaisa. Tad šo masu pilda tītara kājā un galu aiztaisa ar koka irbulīti. Liek cepešpanā, kurā ir ieliets ūdens un sākumā kājas apklāj ar follija papīru, pēc 40 -50 min. folliju noņem un kājas groza, lai tās paliktu brūnas! Lai izdodās!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni