Glogg (zviedru variants)

4 1

Sastāvdaļas

  • 350 g sarkanvīna
  • 350 g sarkanā portvīna
  • 250 g degvīna
  • 6 sēkliņas kardamona
  • 5 krustnagliņas
  • 2 ēd. k. apelsīna miziņu
  • 2 nūjiņas kanēļa
  • Mandeles
  • Rozīnes

Pagatavošana

40 min.
  1. Piemērota lieluma katliņā visas sastāvdaļas, izņemot mandeles un rozīnes, uzsilda, bet nevāra. Ļauj ievilkties vismaz 20 minūtes.
  2. Uzsilda vēlreiz, pasniedz karstumizturīgās glāzēs, kurās iepriekš ievieto mandeles un rozīnes.
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni