Persiku kūka"sapnis"

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 2 ēd.k. silta ūdens
  • 60 gr. cukura
  • 1 /8 tējk. cepamā pulvera
  • 40 gr milti
  • 25 gr kartupeļu cietes
  • Ievārījums
  • KRĒMAM
  • 2 pac saldā krējuma (35%)
  • 5 l persiku jogurta
  • 1 paciņa želatīna
  • 5 tējk. vaniļas cukura
  • 3 -4 kons.periku pusītes

Pagatavošana

60 min.
  1. Olu dzeltenumiem pievieno 2 ēd.k. silta ūdens un kul ar mikseri viendabīgā masā. Nepārtraucot kulšanu pievieno cukuru un kul kamēr izveidojas krējumveida masa.Baltumus sakul ļoti stingrās putās un pēc tam iecilā baltumus sakultajos dzeltenumos. Citā traukā samaisi miltus, cieti, cepamo pulveri un iesijā tos olu masā.Visu samaisi.Biskvītu cep apaļajā formā 20 min.175 grādos. Kad biskvīts atdzisis nosmērē to ar ievārījumu.
  2. Uzbriedini želatīnu.Sakul saldo krējumu ar vaniļas cukuru.Putukrējumu sajauc ar jogurtu un iemaisi izkausētu želatīnu. Krēmu lej virsū biskvītam un liek ledusskapī uz 2 stundām. Pirms pasniegšanas torti rotā ar šķēlēs sagrieztām persiku pusītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize