Čebureki

3 1

Sastāvdaļas

  • Konkrētās proporcijās nepateikšu , jo pati tos gatavoju "uz aci"
  • Mīklai:piens,milti,sāls,soda
  • Pildījumam:maltā gaļa ,mazliet ūdens,garšvielas(pēc gaumes)
  • Vēl būs nepieciešama eļļa-cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. No mīklai dotajiem produktiem pagatavo pastingru mīklu , atstāj uz pusstundiņu.Tad mīklu sadala gabalos, katru izveltnē ovālā plācenītī. Vidū liek sagatavoto pildījumu. Mīklu pārloka,stingri piespiežot maliņas.Cep uz pannas sakarsētā eļļā, līdz čebureki kļuvuši zeltaini brūni.
  2. Eļļai pannā jābūt apmēram 1-1.5 cm.

Komentāri

Ilmārs 2009. gada 27. jūlijs 18:33
Čebureki ir mans mīļākais ēdiens.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes